Tofas Team

Tam Versiyon: Hırsızlık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Öncelikle değerli ailemiz üyelerine slm. İstanbul a kar yağdığından beri yaklaşık 2 haftadır aracı hastanenin açık otoparkından çıkarmadım. Dün ( 21.12.2013 günü ) evlilik yıldönümümüz nedeni ile arabayı parktan çıkarıp ailecek ufak bir kutlama falan yapacaktık. Bizim ufaklığın saat 14:30 sıralarında dişçide randevusu olduğu için ona Şişli de bulunan hamburger restorantından yemek aldık. Ben ve eşim ufaklığı kayınpedere bırakınca akşam romantik yemek planlıyorduk o yüzden sipariş vermedik. Benim cep telefonum çalınca içerdeki ses çok olduğu için aşağı inip üst amirim ile konuşmaya başladım, bu sırada eşim ve bizim kız yukarı katta oturuyordu. Eşim kızımıza mayonez açarken elini kirletince masada da selpak olmadığı için lavaboya elini yıkamaya giderken çantasını da almak istemiş bizim kız da anne ben bakarım alma çantanı dediği için lavaboya yönelmiş. Bu sırada 2 tane çocuk biri 15-16 diğeri de 8-9 yaşlarında bizim kızın yanına gelip lavaboyu sormak için lafa tuttuğu esnada bir tanesi çantayı kaşla göz arası montunun içine sokup alıp kaçmışlar. Benim tel görüşmem bittiği esnada hanım da elini 20 sn süre zarfında yıkamış ve beraber masada buluştuk. Neyse kızımızın yemeği bittiği için kalkacağımız esnada eşim çantam yok dedi bende şaka falan yaptığını sandım baktım iş ciddi lavaboya bakmasını söyledim ve kendimde inip arabaya baktım ama nafile. Hemen restorantın müdürü ile görüşüp kamera kayıtlarını incelettim. Kendimin Güvenlik Amiri olduğunu söyleyince sıkıntı yapmadan baktık. Yukarıda bahsettiğim gibi 2 tane çocuk aşağıdan gelip çantayı alıp kaçmışlar. Hemen 155 i arayıp ekip istedim. Çantayla birlikte kredi kartlarımız yemek kartımız hanımın kimlik cüzdan ve 340 lira nakit paramız 20 sn içinde buhar oldu. Şimdi anlam veremediğim tmm hata bizde çanta çocuğa bırakılmaz ama o kata bizden başka insanlar da vardı en azından deselerdi 2 çocuk geldi onlar almış olabilir diye bende hemen koşup belki o kansızlardan biri yakalardım. Ama insanlık ölmüş gerçekten. Konu baya uzadı kus. bakmayın siz siz olun lütfen eşinize ve kız arkadaşınıza veya sevgilinize boyundan asmalı şeklinde olan çantalardan alın veya aldırın.Bizim hanım da her zaman boyundan asmalı çanta kullanıyor ama dün elde taşınan çantasını aldığı için bütün paramız buhar oldu malesef. Sonuçta cana gelmedi çok şükür ama mal canın da yongasıdır derler. Bende evlilik yıldönümümüzde eşim üzülmesin diye hemen hattını çıkarıp yeni telefon alıp kendisine hediye ettim. Allah kimsenin başına vermesin.
Sağol kardeşim kartların ve tel hattını hemen kapattırdım. Telefonu satamazlar olan nakit para ile muhtelif eşyalara oldu Frown 155 kamera görüntülerini aldı zaten yüzleri net belli.
Çok geçmiş olsun. Allah kimsenin başına vermesin Frown

falcon-87

Serdar abim çok üzüldüm ALLAH kimsenin başına vermesin, yakalanır o çocuklar ama çoğu şey gitmiştir.Eşinizin tc sini de düşürün yoksa üstüne bir şeyler yapılabilir..Bir de boyundan asmalı çanta kesinlikle kullanmayın yolda çantayı asılıp eşinde zarar görür ALLAH korusun.(AMİN.).Kızınız da çok korkmuştur ALLAH ona da bir daha böyle durum yaşatmasın.Ama lokanta da bir insaflı çıkıpta yakalayabilirdi ben olsam yaparım gözüm kapalı ama insanlığına bağlı tekrardan çok geçmiş olsun zanlılar en kısa zamanda yakalanır cezasını çeker İnşallah.(AMİN.).Smile
Çok geçmiş olsun Abi. Frown
Amin kardeşlerim Rabbim kimsenin başına vermesin. Boyundan asmalı çantanın da sıkıntısı var ama elde taşınandan daha güvenli bence ayrıca eşim de eski güvenlik olduğu için üzerinde biber gazı taşıyor. Şükür cana gelmedi.

falcon-87

AMİN abi yav bu nasıl bir terbiyedir o yaşta.Frown
geçmiş olsun hocam
geçmis olsun
geçmiş olsun kardeşim
Sayfalar: 1 2 3