Tofas Team

Tam Versiyon: frene basınca kontak açıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
mustafa abi konuyu yanlış yere açmışım kusura bakma
Aracın arka sis lambaları frene ve parka aynı anda bağlıysa bu sorun başınıza gelmiş olabilir.(sisler tek duyken)
Büyük ihtimal soketlerden. Ben soketler ile halletmiştim bir dene sağa sola oynat yanana kadar.
(20.12.2013, 02:55)ssukruss2 yazdı: [ -> ]Aracın arka sis lambaları frene ve parka aynı anda bağlıysa bu sorun başınıza gelmiş olabilir.(sisler tek duyken)

şükrü abi arka sisler normalde frene baglı (babam muaynede sorun çıkarmasınlar diye frenlere bağlatmış) ama son günlerde parkları açıncada yanıyor arka sis lambaları

(20.12.2013, 12:25)GyRFaLCoN yazdı: [ -> ]Büyük ihtimal soketlerden. Ben soketler ile halletmiştim bir dene sağa sola oynat yanana kadar.

abi soketleri kucaladım normalde frene basınca yanıyordu arka sisler kurcalayınca parklardada yanmaya başladı
kardeşim direksiyonun altında fren sivici müşürü herneyse elektiriği sinyal silecek kolu kablosundan alıyo yeni değişti dediğine göre yanlış bağlanmış olabilir..
(21.12.2013, 01:48)06 N 1924. . Stylee. . yazdı: [ -> ]kardeşim direksiyonun altında fren sivici müşürü herneyse elektiriği sinyal silecek kolu kablosundan alıyo yeni değişti dediğine göre yanlış bağlanmış olabilir..

bencede fren müşurunden aslında arabanin elektrik tesisata baktirmiştim yazin sinyal silecek kolundan değil cunku kol gayet duzgun calisiyor yarin sökup dadağticam stoplari falan uzun farlarda yanmiyor arabanin ciddi bir elektrik sorunu var ilgilendiğin için saol
babamda diyorki sigorta tablasındandır
Sayfalar: 1 2