Tofas Team

Tam Versiyon: Aşırı hız felakettir
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: ao7o.jpg]

Arkadaşlar bu resmi görmeyen varsa paylaşmak istedim. kaza daha en fazla 1 haftalık ve sebebi aşırı hız... Gerçekten moralinizi bozmak istemezdim ama bazen hızlı gittiğim için bende dahil herkez görüp ibret alsın istedim çünkü artık bu tür haberler gerçekten canımı çok sıkıyo.. Belki de bu rahmetli kardeşimiz zamanında bu foruma üyeydi ama şimdi toprağın altında lütfen hem kendimizi hem de karşımızdaki insanı birazcık düşünüyosak trafiği tehlikeye atcak eylemlerde bulunmayalım biliyorum çoğu arkadaş burda dikkatli insanlar ama yine de paylaşmak istedim çünkü forumda çoğumuzun yaşı genç kanımız kaynıyo ama hızın şakası olmaz...
altımızdaki arabalar malum.. gencecik insanlarız bırakalım arabası çok yavaş gidiyo desinler ama arkamızdan kaza yaptı demesinler..
Haklısın valla gidecegimiz yere 10dk yada yarım saat sonra gidelim tek parça gidelim haklısın bilal bende üzüldüm şimdi fotografı görünce ölen varsa allah rahmet eylesin Frown
ALLAH hepimizi kazalardan belalardan korusun kardeşlerim yola besmele i şerif ile çıkıp her daim temkinli olalım ölenlere ALLAH rahmet eylesin.
özelliklede bu aylarda cok dikkatli olalım arkadaşlar yollarda gizli buzlanma olayları fazlasıyla oluyor hem kendimizi hemde cevredeki insanları tehlikeye atmayalm bizim görüntümüz her ne kadar farklı olsada trafıkte örneklikte (iyi yada kötü) teşkil ettiğimizi düşünüyorum..
Ya bizim arabaları bu halde görünce içim parçalanıyor sahibi eğer ölmüş ise Allah rahmet eylesin. Bende sizlere katılıyorum bizim araçlar hıza gelmiyor arkadaş. Eski Doğanımda headers+egsoz+ses sitemi falan vardı bunlar birleşince ister istemez hız yapıyorsun. Şimdiki aracımı ise fazla abartmadan orjinalliğini bozmadan etiketlemek istiyorum. Arabama binince kemerler takılı ve sürat yok. Ayrıca İstanbul a yağan kar nedeni ile aracım çalıştığım hastanenin otoparkında yatıyor.

falcon-87

Bu resmi görmüştüm am paylaşmak istememiştim yeni sayılabilir bu kaza ALLAH ailesine sabırlar versin.(AMİN).çok kötü bir durum kan sıçramış her yere.Frown
(14.12.2013, 19:43)falcon-87 yazdı: [ -> ]Bu resmi görmüştüm am paylaşmak istememiştim yeni sayılabilir bu kaza ALLAH ailesine sabırlar versin.(AMİN).çok kötü bir durum kan sıçramış her yere.Frown

aynen bende paylaşmak istemedim ama bu tür olaylar insanı hızdan soğutuyo bu bakımdan faydalı olur diye düşündüm. malesef bunlar hayatın acı gerçekleri. kendimize bişeyler çıkaralım diye yayınlamak istedim malesef ben de bazen hız yapıyorum dikkatli olmak gerek..

falcon-87

Bizde yapıyoruz hız ALLAH korusun tüm herkesi.Smile
Altımızdaki arabalar bu işlere uygun degil,Unutmayalım bunu yeni arabalardan cok cok düşük EuroCup degerleri var,Arabanın kaportası en son iş,Arabayı yolda tutmak önemli buda altımızdaki 4 Teker 1 Direksiyon la olucak iş degil, Abs Gibi donanımlar olmadıktan sonra istedigin kadar profesyonel ol,su hastalık işlerini bırakalım Tamam sürelim ama 90 kafidir ki su eurocup lar 50 km hızla yapılıyor.

falcon-87

Azrail Değil, Sevdası Öldürecek Bizi.Big Grin
Sayfalar: 1 2