Tofas Team

Tam Versiyon: Lütfen Kış Aylarında Dikkat Edelim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Emre haklısın bende senin söyledigini söylüyorum yani biz insanları düşünmüyomuyuz admin sadece hayvanları düşündügümüzü sandı galiba
(13.12.2013, 22:26)sniper_4949 yazdı: [ -> ]arkadaşlar bayağıdır konuya bakıyorum, yazmayayım dedim ama dayanamadım Maşaallah ne kadar çok Hayvansever var..

o kadar çok evsiz varki bu soğukta karton kutularda banklarda uyuyorlar 3-5 lira yı hayvanlara harcayacağımıza o evsizlere simit çay alsak üzerine bi mont kazak versek daha iyi olmaz mı?

hayvanlar aciz varlıklar eyvallah onlar bi şekilde karnını doyuruyor, ama bi insanı çöp karıştırırken görmek zorunuza gitmiyor mu..

Barış bey, konunuzda haklı olduğunuz kesim var tabi.Ama sizce insanlar hayvanlar kadar savunmasız mı Smile Eli ayağı tutan her insana Türkiyede iş imkanı var hiçbir işten anlamayan insan garsonluk yapsın, ki ben bunu deneyimlerimle sabitledim.İş beğenmeyip yiyecek ekmek bulamayan insan o kadar çok tanıdım ki o yüzden insan gibi nankör bir ırka yardım etmektense hayvanları tercih ediyorum.Daha çok kıymet biliyorlar Smile
Sayfalar: 1 2 3