Tofas Team

Tam Versiyon: ön tampon ekınden bulamadım..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
selamlar arkadaşlar...bu tampon ekinin aynısından arıyorum bır turlu bulamadım..çevresinde bilen gören varsa yardımcı olursa sevınırım.
[Resim: v970d.jpg]
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-tofas-dogan-sahin-kartal-on-tampon-alti-takoz-karlik-145969644/detay

abi istiyosan buna bi bak.
bundan her köşe başında bulunuyorda benım istediğim resimdeki bi arabada yakından gördüm çok hoşuma gittim..plakayıda kare yapıyorlar daha hoş oluyor..özellikle ankarada olabileceğini düşünüyorum..
golf tampon eki bu ama direk oturmuyormuş
gerçi eleman bayağı haşat etmiş bu mu diye şüpheye düştüm Big Grin
[Resim: 44042-01_i_th.jpg]
O resimdeki karlık Ankara da çok kullanıldı zamanında ben sevmiyorum ama zevk meselesi tabi Karlıkçı Halil var Ankarada internetten numarasını alıp bi şekilde resmi ona atarsan whatsapp dan felan onda bulabilirsin sanırım.
Ankara dışı olunca ve böle eski tip karlık arayınca çok fiyat çekebilir sağlam pazarlık yap Smile
(08.12.2013, 13:01)kadireren yazdı: [ -> ]O resimdeki karlık Ankara da çok kullanıldı zamanında ben sevmiyorum ama zevk meselesi tabi Karlıkçı Halil var Ankarada internetten numarasını alıp bi şekilde resmi ona atarsan whatsapp dan felan onda bulabilirsin sanırım.
Ankara dışı olunca ve böle eski tip karlık arayınca çok fiyat çekebilir sağlam pazarlık yap Smile
otosport ta sordum karlıkçı halıl aynı kışı ise..ama yok dedi..
Aynı yer , ankarada karlık satan aksesuarcıları dolaşmak lazım anca öle bulunur o zaman eski bi model çünkü başka türlü zor.
aradığımı buldum konu kilitlenebilir..
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcRkRVVIPDZfwPJYCqx2NkQ...qMwFQ1vpFe]