Tofas Team

Tam Versiyon: 95 Kartal S hakkında!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba; gecen hafta 95 model kartal S aldım. Araç yüksek torpido, hidrolik direksiyon, kapı döşemeleri SLX tipi..Satıcı aksesuarların fabrika çıkışlı olduğunu sonradan takma olmadığını söylemişti. Merak ettiğim 96 model S 'lerin bazılarınada bile düz torpido manuel cam ve düz direksiyon varken 95 model olan arcımın bu aksesuarlarının orjinal olup olmadığını nasıl anlarım?
sonradan takilma olsa gerek yuksek torpido yok tu o donemin modellerinde.
bunu anlamanın bir yolu varmı? ıvır zıvır önemli değilde hd direksiyon kunusu biraz sıkıntılı olur gibime geliyor.
direksyon orjinal olabilir sahin s lerde bile var hidrolik direksyon

sonradan takilmis olsa bile kullanilan malzeme kaliteli ise sorun cikarmaz.cogi kisi taktiriyor sorun olmuyor
abi şimdi kartal s lerin slx lerden tek farkı sissiz ve boyasız tampon

manuel camlı kartal s lere gelirsek onlar kartal s değil kartal 1.6 diye geçer
Doğan S mantığıyla gidersek; SLX ten belirgin farkı ön sis ve boyalı tampon.Kartal S'de de bu şekilde olduğunu düşünüyorum.
Zannedersem aracınızda yüksek torpito ve hidrolik direksiyon sonradan takılmış. S ve Slx araçlara ilk defa yuksek torpito 96 nın 2. yarı uretimi dediğimiz yani 96 yılında çıkanlarına konuldu. Slx araçlara 95 yılının 2. yarısı uretimi dediğimiz 95 de fabrika çıkışı olanlara hidrolik direksiyon konuldu fakat bu S lerde yok yani 95 kartal S lerin hiç birinde hidrolik direksiyon yok ama slx lerde var Birde 96 model Kartal_S lerin 2. yarı üretimleri yüksek torpito olabiliyor fakat hidrolik direksiyon bi çogunda yok nadir olarak heralde zannedersem opsiyon olarak satın alınmış olanlarda var geriye kalanlar orjınal kapı döşemeleri ve koltuk döşemeleri slx tip olması normal.
(26.11.2013, 20:32)ßy-YuNuS yazdı: [ -> ]Zannedersem aracınızda yüksek torpito ve hidrolik direksiyon sonradan takılmış. S ve Slx araçlara ilk defa yuksek torpito 96 nın 2. yarı uretimi dediğimiz yani 96 yılında çıkanlarına konuldu. Slx araçlara 95 yılının 2. yarısı uretimi dediğimiz 95 de fabrika çıkışı olanlara hidrolik direksiyon konuldu fakat bu S lerde yok yani 95 kartal S lerin hiç birinde hidrolik direksiyon yok ama slx lerde var Birde 96 model Kartal_S lerin 2. yarı üretimleri yüksek torpito olabiliyor fakat hidrolik direksiyon bi çogunda yok nadir olarak heralde zannedersem opsiyon olarak satın alınmış olanlarda var geriye kalanlar orjınal kapı döşemeleri ve koltuk döşemeleri slx tip olması normal.

arkadaşım yanlışın var s lerin model ve özellik olarak farkı yok sadece boyasız ve sissiz tampon

yüksek göğüs olupta hidrolik olmayan ve camlar manuel olanlar kartal 1.6 dır
O yüksek torpido ve hidrolik direksiyon sonradan takma arkadaşıma 96 doğan s aldık bunlar yok araç 95 2. yarıda üretilip 96 olarak çıkmış 96nın 2.yarısında var bunlar 96ların yarısı hidrolik direksiyon değil yüksek torpidoda yok
(26.11.2013, 20:50)Falcon417 yazdı: [ -> ]O yüksek torpido ve hidrolik direksiyon sonradan takma arkadaşıma 96 doğan s aldık bunlar yok araç 95 2. yarıda üretilip 96 olarak çıkmış 96nın 2.yarısında var bunlar 96ların yarısı hidrolik direksiyon değil yüksek torpidoda yok

abi 95 in 2 yarısından sonra hidrolik var
Sayfalar: 1 2