Tofas Team

Tam Versiyon: Aracımın ısınma problemi??
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
1994 model bir şahinim var.Aracım 7-8 saat çalışmadığı zaman motorda ısı kaybı oluyor.Tabiki bu normal bir şey.Fakat marşa basıp aracı çalıştırdığımda vites boştayken gaz veriyorum.Gazı kestiğim zaman stop ediyor.Böyle 10-15 dk gaz veriyorum sonra ısı yerine gelince düzeliyor,gazdan çekince stop etmiyor.Bir arkadaşımda var aynı modelde onun aracı 1-2 dk içerisinde ısıtıyor kendini. Acaba LPG'de çalıştığı için mi böyle oluyor.Yoksa motorda bir problem mi var.

Yardımlarınızı bekliyorum.
(26.11.2013, 05:03)murozx8 yazdı: [ -> ]1994 model bir şahinim var.Aracım 7-8 saat çalışmadığı zaman motorda ısı kaybı oluyor.Tabiki bu normal bir şey.Fakat marşa basıp aracı çalıştırdığımda vites boştayken gaz veriyorum.Gazı kestiğim zaman stop ediyor.Böyle 10-15 dk gaz veriyorum sonra ısı yerine gelince düzeliyor,gazdan çekince stop etmiyor.Bir arkadaşımda var aynı modelde onun aracı 1-2 dk içerisinde ısıtıyor kendini. Acaba LPG'de çalıştığı için mi böyle oluyor.Yoksa motorda bir problem mi var.

Yardımlarınızı bekliyorum.

öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim kendini ilgili başlıkta tanıtırsan daha çok yardımımız dokunur
şukadarını söyleyeyim soğuk havalarda lpg ile araç ısınmadan stop etme olur genelde ancak bunu hafif gaz vererek motoru kolayca ısıtırsın ancak benim tavsiyem lpg ayarını kışa göre birdaha baktır ayarlama yaptır büyük ihtimal sorunun çözülecektir