Tofas Team

Tam Versiyon: Arkadaşlar tofaş far camını en saglıklı nasıl acarım ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
tofaş farının içini acmak istiyorum bi proje için fakat en sağlıklı nasıl acılır nasıl uygulanır yardımcı olursanız sevinirim ?

falcon-87

Salik abi sıcak hava makinası yoksa, saç kutuma makinasını farın kenarlarına gezdire gezdire tut sonra falçatanın ucunu hafif ısıt camın aralarına gezdirerek sok açılır, sağlıklı yöntemi bu olacaktır.Smile
Camın kenarlarında küçük demir parça var onları sök fönle ısıtip çıkar
Fardan fara değişiyo ben bi farı açarken(yan sanayi) maketi taktım ısıtmadan etmeden az kastırdım cam elime geldi eski fardı onunda etkisi var , diğer far orjinaldi ama eskiydi oda biraz uğraş sonucu ısıtmadan çıktı.
Daha sonra Eser marka yeni alınmış farı açmaya çalıştık ısı tabancası ile baya ısıttık teki zorda olsa çıktı diğerinde kasa eriyecek kıvama geldi baya uğraştık en son çatladı camı kırıp çıkarttık.

Tavsiyem elinde ısı tabancası olsun ısıt , cam ile kasa arasından silikonu maketle kes en son ısıtıp tornavida ile kastırarak çıkart.
yan sanayi farsa hiç düşünmeden kır camı çıkart 7 tl cam orijinal farsa ısıtarak ve falçatayla hafif hafif kazaıyarak açarsın
saolun beyler teşekkur ederimm