Tofas Team

Tam Versiyon: 93 doğan slx için kaç amper hangi marka akü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
bmw ,toyota ,flash, honda ..sekil uysun ,amper yuksek olsun yeter .uydurulur yani...starexte uyuyor ama starexin dinamosuda cumhuriyet altini fiyatinda.sahibindeni takip ederseniz uygun makul bir dinamo bulunabilir.


(02.11.2013, 19:10)yunus emre erşahin yazdı: [ -> ]Bize öyle bişey demediler abi ilk defa senden duydum öyle bişeyi aracın şarj dinamosu orjinal hiçbir sıkıntısıda yok

sarj dinamosunun sifiri 12 volt 14 amper uretir yanlis hatirlamiyorsam,72 amperlik akuyu en az 7-8 amperle sarj etmen lazim.geriye kaldi 7 amper tum araca.e birde 20 yillik elektrik tesisati var .gece sogukta arac kullaniliyor kalorifer farlar parklar arada bide fan calistimi tamam.

aracin sarjini olturmustum zamaninda rolantide 12 amperdi, devirde 14 oluyordu.

14 amper deilde bi 50-60 amperlik bir dinamo olsa durum daha farkli olur

urfadan dagilan ana gerilim htlanirini yeniliyorlar.en yeni hatta ve en uzak mesafede uretilen elektrigin %20 lik kismi kayip,yok oluyor.

12 volt 1 watlik bir ampul 80 miliamper ceker hesabim dogru ise...neredeyse bir ampere yakin .stoplari farlari hesap edince isin rengi degisiyor .
Abi Konyada en fazla -15 i görürsün oda ayda yılda bir, okadar aşırı soğuk olmuyor belkide o yüzden bi sorun yaşamıyoruz, daha sert kış şartlarında ne yapar ne eder bilemem tabi, ama 72 amperi çok rahat kullanıyoruz biz sorunsuz şekilde
Sayfalar: 1 2