Tofas Team

Tam Versiyon: Kaza yaptım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
çok geçmiş olsun kardeşim fiyatlar banada fazla geldi ama sanayi esnafının eline düşmemek lazım..
Sağolasın kardeşim aynen öyle çok canım sıkıldı yarın umarım kafama göre yapabilirim bişeyler.
valla bu ustalar yüzünden usta olacaz hepimiz..
Kardesim cok gecmis olsun sende birsey yok ya onemli olan o bu parcalar bu kadar tutmasi imkansiz sen bi baska ustalara bak bence
Burdaki parçacılarda hemen hemen fiyat aynı arkadaşlar. Olmadı Ankara'da olan arkadaşlar bana parça konusunda yardımcı olabilir mi ben işçiliği düşürdüm mü basıp gelirim almaya?
öncelikle geçmiş olsun
motor indir bindir olayını anlamadım bir türlü kaportacı onların hepsini yapar burda ayrıca para talep etmez. arabayı gözlerinin önünde sökerim yapıma hazır hale getiririm bırakırım şaftı sök difrensiyeli indir sonra motorun iki tane vidası kalıyor ufak vinçle al motoru bukadar basit işçiliği
Teşekkür ederim Gökhan kardeş.. Ustalar uyanık ya işte akılları sıra bizi yolacaklar yarabbim inşallah yardım ederde yarın çözüme kavuştururuz.
onur geçmiş olsn bilader sende bişey yoktur inş. fena olms kaza hızlıydınız sanırım. cok para diyorlar aga şaseler felan nasıl skntı war mı onlarda kasılma felan warsa ugrsma ölü fiyata ver gitsin
Şaselerde var diyorlar eğer uygun fiyata toplattırabilirsem toplattırmaya çalışıcam aga ne yapsam bilemedim bende. Frown
Öncelikle geçmiş olsun.
Mustafanın dediği gibi şase konusu üzerinde dur biraz. Eğer sıkıntı varsa senin için ve karşı taraf için uygun olan bir fiyatta anlaş ver gitsin.

Parça konusuna gelirsek,baktığımda çok fazla abartılı bir şey görmedim heryerde verdiğin fiyatın 5 lira eksiği veya fazlası var.
Yani daha ucuza bulucam diye uğraşırsın ama bu sefer radyatör ucuz olur çamurluk pahalı olur, böyle genelde.

Arkadaşımın aracını bende aynı bu model kaza ile toplattım 4.500 TL masraf tuttu.

ANKARA'da ucuza bulurum diyorsan internetten ünlüoto'ya bak orda gayet yerinde fiyatlar dışarı esnafına göre. 250 TL üzeri fiyata kargoda ödemiyorsun.

İşcilik konusunda adamlar şahin doğanla uğraşmak istemiyorlar kendi ağızlarıyla dedikleri bu. Ona göre fiyat veriyorlar sende ister yaptırıyorsun istersen yaptırmıyorsun.

Yumruk kadar Kapı eziği için adamın bana söylediği şey ''100 liranı alırım'' yuh dediğimde ise kapı içi sökülecek uğraşıcam falan diye geveledi. Kendim söküp takarım sen sadece düzelt dediğimde 50 liraya indi misal. Ne koparırsam mantığıyla iş yapıyorlar usta konusunu iyi araştır sağlam ve toplamaya hevesli birinde yaptır.
Sayfalar: 1 2 3 4 5