Tofas Team

Tam Versiyon: takoz karlık sağlamlaştırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
merhaba arkadaşlar takoz karlık atalım artık diye düşünüyorum fakat burdakiler saman gibi fiber bir malzemeden sanırım plastik olanını bulamadım bu fiber karlığı takmadan önce nasıl sağlamlaştırabiliriz.?
plastik olanları mevcut piyasada.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-fiber-degil-plastik-ankara-karlik-takoz-karlik-140977890/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-esnek-plastik-tofas-takoz-karlik-ankara-karlik-140977863/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-tofas-takoz-karlik-plastik-135695800/detay
Yokmu hayrına Ankaradan 10 tlye ünlü otodan alıp yollayacak . Smile
Ünlü otoda 15tl ama çok ince fiberden yapmışlar çok çabuk kırılıyo.
Yan sanayi arka tampon alıp kendine takoz karlık yap en sağlamı o kıramazsın.
(19.10.2013, 12:34)kadireren yazdı: [ -> ]Ünlü otoda 15tl ama çok ince fiberden yapmışlar çok çabuk kırılıyo.
Yan sanayi arka tampon alıp kendine takoz karlık yap en sağlamı o kıramazsın.

O zaman son çare burdan alacağız 30 liraya fiber olandan.Eski tampondan dediğin gibi burdada görmüştüm ama iki parça oluyor ortadan birleştirmesi sıkıntılı duruyor.
slm kardeşim. istiyorsan pazartesi alıp yollarım sana.
(19.10.2013, 14:34)lewo1453 yazdı: [ -> ]slm kardeşim. istiyorsan pazartesi alıp yollarım sana.

olabilir valla ne kadar karlık plastik olacak nasıl yollayacaksın.
kerem kargosu çok tutuyo banada mustafa abi yollucaktı pisyancı kargo karlıktan çok tutuyor be mübarek Big Grin acaba karlığı ince macunlasan zımpara boya sağlamlaşmazmı ?
(19.10.2013, 18:09)Melih yazdı: [ -> ]kerem kargosu çok tutuyo banada mustafa abi yollucaktı pisyancı kargo karlıktan çok tutuyor be mübarek Big Grin acaba karlığı ince macunlasan zımpara boya sağlamlaşmazmı ?

hım o zaman gerek yok ya Smile Arkadan silikon bassam yada bide dıştan karbon folyo ile kaplasammı dedim. ?
Ne yaparsan yap fiber malzeme kırılır.Ayrıca karlığın iç kısımını silikonla dolduruyum desen rahat 30-40 tane silikon yer Big Grin
Yerinde olsam arka tampondan yaparım , bizim burda 15tl olunca ihtiyaç duymuyoruz ama sen orda her seferinde 30tl fiber karlık alsan işin var.
Ayrıca işcilik iyi olursa orta kısmın ek olması kötü gözükmez hem sanayide plastik kaynak yapan yer bulursan orayı yaptırırsın.
Sayfalar: 1 2 3