Tofas Team

Tam Versiyon: Viper Jant
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ben arabama 16 inç Viper Jant taktırmak istiyorum. Sizce Bu Jant nasıl kullananız var mı ? Arabayı çok yorar mı ? Ne gibi eksileri artıları olur yorumlarınızı fikirlerinizi almak istiyorum.

Herkese İyi Bayramlar. .

falcon-87

Eren abi şu konuyu incele istersen.Smile
http://www.tofasteam.com/Konu-viper-jant-fotolu.html#ixzz2hsQFrbWn
Araca çok yakışmış bana göre. Arabamda şuan 6kol jant lar var. Bu jantlarla 6kol arasında tekerlek başına ne kadar ağırlık farkı vardır ahmet ?

falcon-87

Eren abi 6 kol ve lastik 7-8 kg. ise viper jant ve lastik 10-12 kg. gelebilir, yani arasındaki fark ortalama 3-4 kg. arası oynama yapabilir diye düşünüyorum.Smile ama dediğin gibi görüntüsü on numara.Smile
[Resim: tmh3c.jpg]:cool
15'' Bbs lastikli 15kg
6 kolda sanırım 12-14kg vardır.(13''Cms lastikli 12.5kg)
Viper lastikli daha ağırdır.
Yani jant lastik değiştirince 16 kg fazlalığı mı yoracak ? Smile Tamam çekişi biraz düşürebilir yakıtta arta bilir bunu biliyorum.
( Arabanın çekişinde gözlegörülür bir performans düşerse çok çok gider egzantirik yaptırırım )Ama alt takıma ne gibi bir zararı olacak .
Ben genelde arabama 2 kişi filan binerim bayramda seyran da ayda bir ailemle bir yere gidersek kalabalık binmiş oluyoruz.
Konfor düşecek , 16'' taktın diye hemen ön takım dağıtmaz belki ama eskiye göre daha erken dağılır.
Viper lastikli 17-19kg gelir tahminimce ayrıca 9 ofset o jant araç şuanki basıklığında direk çamurluğa oturur arkayı kaldırman gerek ve ailecek binildiğinde arka yine sürtcek yani sadece viper takmakla bitmiyo Big Grin
Arkayı kaldırırım sorun değil de. Sanırım jantları taktırınca anlaşılacak. Smile
Şimdiden hayırlı olsun o zaman Smile
6 Kollar ne durumla lastikler felan , buradan satış yapcaksan düşünen çok olur bende talip olabilirim uygun fiyatlı olursa.