Tofas Team

Tam Versiyon: elektrik kacagı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
s.a arabama biner ken iner ken falan kapı yı tutgumda ufak bi şok gelyo dewamlı carpma yok vuryo gecyo acaba kacak mı var ne war nerde anlayamadım varsa nerde kontrol de eetiim her yeri bantsız yerde yok
aynı şey benimde başımda vardı. toprağa bastım üzerimdeki elektriği attım geçti bi süre sonra yine başlıyo bidaha basıyorum yine geçiyo Big Grin sende dene.
arabada sıkını yok diyon reis Big Grin
aynen dediğim gibi yalın ayak toprakta dolaş biraz üstündeki elektrik gitsin. sonra bak bidaha olacak mı.
(16.10.2013, 10:41)71ghost71 yazdı: [ -> ]aynen dediğim gibi yalın ayak toprakta dolaş biraz üstündeki elektrik gitsin. sonra bak bidaha olacak mı.

tamam hocam bunu bi deniyim korkar oldum wala Big Grin
benim arabada çarpıyor bendemi elektirk var acaba hehe
(16.10.2013, 12:26)tncynk yazdı: [ -> ]benim arabada çarpıyor bendemi elektirk var acaba hehe

full tehlike yüksek volt var dye yazacam üstüme Big Grin
o arabayla alakalı değil insanda statik elektrik (enerji) birikince aracın gövdesinden şaseyi alıyosun bi çarpma oluyo. Yalın ayak toprakla gezince toprak insan vücudundaki elektriği çeker.
Benim başıma da gelmişti Smile o koltuktan kaynaklı birşey koltuk naylon ise araç kullanırken sürtünerek yada plastik parçalara dokunarak insan vücudu pozitif + yükle yükleniyor ve aracın şasesinde negatif yük daha çok olduğu için dokunduğumuzda pozitif yükler araca iletiliyor ben o yüzden naylon koltuklu bi araca bindiğimde kapıya dokunmadan camdan iterek kapatıyorum deri koltuk kullananlarda bu sorun olmaz Smile
arada banada oluyor arkadaşların bana söylediği de oydu olay statik elektrik Wink
Sayfalar: 1 2