Tofas Team

Tam Versiyon: tavan saati bağlantı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
slm arkadaşlar tavan saati ben aracı alırken iptal edililmiş. saat in çıkışında 4 kablo var açıkta da 3 kablo neyse bağlantı oluyor saat çalışiyor fakat kontağı kapatıp açtığımda reset atıyor şimdi bana bunun bağlantısı ve resimlerle ifade edebilecek arkadaşlara teşekürler ederim
Orjinalimi oyle bilmiyorum ama benim saatde öyle
bence tavan saati yerinde sadece tavan lamban vardı. ordaki üç kablo (+) (-) ve kapı kontağından gelen şase hattıdır. bende saat yok. ama tahminimce bir tane kablona direk (+) diğerine (-) bağlaman gerekir ki resetlenmesin. kontak açılınca (+) olan bir hat lazım oda kontağı açınca saat ekranını çalıştırır. kontağı kapatınca ekran gider fakat saat resetlenmez. dördüncü kablon da aydınlatma için olması gerekir. örnek park lambalarına bağlarsan parkları açınca saat ekranı yine belirir. Ama tavan saati olan arkadaşların deneyimleri daha kesin olacak sanırım. benimki bir mühendis bakışı ile tahminden ibaret. Deneyime saygı duymak lazım.
(06.10.2013, 03:17)CF 491 yazdı: [ -> ]bence tavan saati yerinde sadece tavan lamban vardı. ordaki üç kablo (+) (-) ve kapı kontağından gelen şase hattıdır. bende saat yok. ama tahminimce bir tane kablona direk (+) diğerine (-) bağlaman gerekir ki resetlenmesin. kontak açılınca (+) olan bir hat lazım oda kontağı açınca saat ekranını çalıştırır. kontağı kapatınca ekran gider fakat saat resetlenmez. dördüncü kablon da aydınlatma için olması gerekir. örnek park lambalarına bağlarsan parkları açınca saat ekranı yine belirir. Ama tavan saati olan arkadaşların deneyimleri daha kesin olacak sanırım. benimki bir mühendis bakışı ile tahminden ibaret. Deneyime saygı duymak lazım.

arkadaşın dedikleri kesinlikle doğru sürekli artı var zaten orda birisürekli eksi diğeride kapılar açıkken gelen eksi(bunla saatte işin yok)