Tofas Team

Tam Versiyon: Marş basıyor ama, Araba çalışmıyorr
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamun Aleyküm Arkadaşlar,

Bugün sabah arabamı çalıştırmak için Marşa bastıgımda Marş basıyordu fakat araba çalışmadı,Benzinde denedim yine çalışmadı, Arabayı vurdurarak çalıştırmayı denedik yine çalışmadı , Sorun nerdedir acaba yardımcı olursanız sevinirim..
Ateşleme yapmıyor olabilir motor durumu nasıl
(02.10.2013, 17:39)Ramazan_sendur yazdı: [ -> ]Ateşleme yapmıyor olabilir motor durumu nasıl

Motor sağlam dün bu saatlerde çalıştırdım aracı ilk marşta aldı 10-15 dk gezdim park ettim bugün öğlen 12 gibi çalştırmak istediğimde bu sorunla karşılaştm Confused
Ateşlediğinden eminmisiniz buji kablosunun birini çekip biriside marsa bassın kıvılcım attıgındn emin olun. atesleme yapıyorsa benzini direk vererek deneyiniz yada lpg kesicilerine direk artı veriniz.
(02.10.2013, 17:52)pisyanci yazdı: [ -> ]Ateşlediğinden eminmisiniz buji kablosunun birini çekip biriside marsa bassın kıvılcım attıgındn emin olun. atesleme yapıyorsa benzini direk vererek deneyiniz yada lpg kesicilerine direk artı veriniz.

Kabloları kontrol ettim söküp taktım ama dediğini yapacak şansım yoktu tektim ama ateşliyor bence 1-2 defa çalışacak gibi oldu ama almadı sanırım birazda motoru boğdum onun için dinlenmesi için bıraktım yarında çalışmazsa elektirikçi çağırıp baktıracam.
bogdurduysan o yüzdende çalısmaz biraz dinlensin tam dip gaz yapıp bas marsa calısmazsa atesleme
(02.10.2013, 18:04)pisyanci yazdı: [ -> ]bogdurduysan o yüzdende çalısmaz biraz dinlensin tam dip gaz yapıp bas marsa calısmazsa atesleme

Yarın öğlene kadar dinlensin bakalım Smile Yarın denicem Benzinde denicem direk çalışmazsa sanayi yolu göründü :S
Ateşleme modülü arızalı olabilir
Bobin kablosunu kontrol edin. Gizli kontak vs varmıydı araçta kapalı olabilir.

Bobini biraz oynatıp marşa basın birde
(02.10.2013, 20:10)GyRFaLCoN yazdı: [ -> ]Bobin kablosunu kontrol edin. Gizli kontak vs varmıydı araçta kapalı olabilir.

Bobini biraz oynatıp marşa basın birde

Gizli kontak nasıl oluyor :S
Sayfalar: 1 2