Tofas Team

Tam Versiyon: AP Plakadan CEZA !!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Yok arkadaş bizim araçlarımız POLİS'lere BATIYOR ben anlamıyorum elin admaı passata bmwye 2012 model araçlarına döşemişler AP leri onlara tık yok Beni 2 km öteden el sallıyo dur diye duruncada başlıyo şura şöyle bura böyle varmı arkadaş birine zararımız karıya kıza lafmı atıyoz yok adam yerine koyuyoz saygı gösteriyoz adamların bi tarafı kalkıyo kendilerini FBI felan sanıyorlar 2 gün önce AP Plakadan Ceza Yedim Bağajda Orjler olmasına ragmen ve onlarıda göstermeme ragmen ceza yazdı 77 tl ben cezayı tiii ye almıyorum ama bunların sırf şahine doğana yaptılarını eziyete birinin dur demesi lazm sağ çekti geldi dolaşıor aracın etrafında yok abart varmış yok arabanın sesi bi değişik çıkıyomuş yok basıkmış camlar filmliymiş bağajda binlik warmış anten çok uzunmuş bir sürü saçmaladı hepsininde cevabını aldı sonunda komser geldi sök plakayı dedi söktüm verdim bi tarafına monta eder onları ben cezayı yedim sonra kaybolup gittiler sisleri açmıcakmışım lan gündüz açsam ne açmasan ne millletin gözünümü alıyo zararımı var yok bırakın kardeşim modifiyemizi rahat rahat yapalım yoksa bu işin sonu kötüye gidiyor ya onlar gidicek bu şehirden yada ben ulan bi araba her çevirmede çevirilirmi ya sanki vatan hayiniyiz çevirmeyi yiyince 5-10 tane polis dolaşıyor arabanın etrafında filmin cezası kalktı diorum adam hala içerisi gözükecek dior ön camda yok diorum ben anlamam dior dava eder kazanırım diorm et kazan o zmn beni ilgilendirmez dior ufacık bi insanlıkları yok siz bizden ne kadar nefret ediyorsanız bizde sizden o kadar nefret ediyoruz 112 de çalışıyorum die arabamı bağlamamış koltukta yeleğim vardı söylemeyi sevmem memur olduğumu çünkü benimde arklarım var tofaşa binen onları insan değilmi benim ayrıcalığımmı var yazıyorsan yaz cezası ver makbuzu gideyim bokunu çıkartıyolar arkadaş imza felan bişey toplayalım çok kıl olmaya başladım ben bunlara

[Resim: naAf.jpg]
Boşuna yorulma, ben Konyadaki gruplara çok söyledim, senin benim lafımamı bakarlar sanki cevabını aldım herkesden. Milletimiz bukadar üşengeç bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyetinde olup hiç bir halta sesini çıkarmazsa biz bu duruma mahkumuz. Neymiş sahte plakaymış, cemiyet olsun trafik tescil olsun gidiyosun mühür basmıyor, onlar mühür bastıda bizmi bastırmadık ? neden yasak diye soruyosun cevap yok hiçbir mantıklı açıklama yok, yasaksa yasaktır diyor Smile Kısaca burası Türkiye... Vatan hainlerine devlet düşmanlarına teröristlere bi ses çıkarılmaz, o muamele bizim gibilere gösterilir. Sorsan ülkede adalet var demokrasi var...
Devleti devlete mi şikayet edeceksin.El kol bağlı yapacak bişey yok.Yıl sonu geliyor makbuzların bitmesi lazım denetimler şıklaştı.
çıkabilir aslında.
Amaç devleti devlete şikayet etmek değilki abi, biz sessiz kaldıkça azıyor bunlar, tepkini koyacaksın hakkını arayacaksın yani. Ben kafayı bozdum aracı turbolayacam bütün gerekli işlemleri yaptıracam bunların hepsinide ruhsata işletecem para hiç mühim değil, madem öyle bizde işi usulüne uygun yaparız, ozamanda aklından maddeler uydursunlarda görelim.
dünde bizi çevirdiler yolumuzda düzgünce gidiyoduk çevirme falanda değil polis arabası arkadan geldi önümüze geçti eliyle sağa çek işareti yaptı durduk egzoz başlığına abartı var diyo. araba arkadaşındı. muayenesi yoktu. egzozdan çevirdi muayeneden yazdı. ya ceza yazacam diyo yada parka çekecem diyo. saldırıya falan uğradıklarında oh olsun demek istemiyorum ama zorla dedirtiyorlar.
Yasak olan bişeyi kullanıp ceza yiyince niye zorunuza gidiyo ? App yasak bende kullanıyorum ama yasak olduğunu bile bile kullanıyorum ceza yemek istemiyosanız Emniyetten yeni plaka bastırın cercevesini tinerle silip kullanın.Boş yere polislere laf etmenin anlamı yok.
Sisleri normal havalarda yakmak yasak gündüz açınca ne açmayınca ne diyosan açmayıver , baktın güzel bi ortama yaklaşıyosun 5dk geçerken aç sonra kapat en ufak yağmur mu yağdı hemen aç o zaman sıkıntı çıkartmazlar.
Polis dediğinizde sizden bizden kişiler onlarda görevini yapıyo.

Bazen takıntılı polisler oluyo o konuda tamam ama ben 2 numara filmden , app plakadan , far sis xenondan hiç ceza yemedim.Sorun şimdi Ankaradaki polislerdemi bana hiç yazmadılar ?
Kusura bakma kadir ben stop lambası yanmayınca bi yumruk atıp yanan stop lambasını söndüren, egzoz normal olmasına rağmen egzoz ağızlığına ceza yazan, durdurup gaz verdirip normal egzoza yok bu fazla gaz verince sanki patlama yapıyor diye ceza yazmaya bahane arayan adma ne saygı gösteririm nede lafımı esirgerim !!! Demekki sana denk gelmemiş yakında denk gelir ozaman konuşuruz bu konuyu. App plaka yaskta bitek tofaşlaramı yasak niye bmw mercedes audi gibi lüx araçlar çevrilmiyorda biz çevriliriyoruz ? Gündüz vakti sis farı açmak neden yasak diye sordunmu hiç kendine ne gibi bi trafiği tehlikeye atacak durumu var ? Yada app plaka neden yasak niye sahtecilikten ceza kesiliyor? Daha geçen gece bindiğim otobüsün arkasından gelirken trafik polislerinin kendisi far + sis yanık geziyordu yasaksa o niye yakıyor ? Burda bütün trafik polislerine değil şahsen benim lafım, görevini suistimal eden birçok polis var bu duruma sessiz kalamam ben şahsen kusura bakılmasın.
Sis farını belirli hava şartları dışında açmak yasak olduğu için gündüzde yasak oluyo , ayrıca bu lüks araca ceza yazmıyolar diyosunuz ama gözünüzle her seferinde durdurup yazmadığını gördünüz mü açıkcası gözle görmediğim bişeye laf etmem ben lüks diye app den ceza yemeden geçen bi çevirmeye denk gelmedim.

Bide diyelim senin araç basık , film var , xenon var ama niyetin düzgün sakin geziyosun diğer yandan arabası basık , camda film , xenon olan içinde serseri tip(lerin) olduğu içinde ne halt yediği belli olmayan tip(ler) var polis senide tanımıyo onuda durdurduğunda kimin niyeti iyi kimin kötü nerden bilcek sırf bunun yüzünden genelde sert davranıyolar.

Bahane arayan eksoz ucuna takacak kadar polislere lafım yok her Polis iyi olcak değil arada kötüleride oluyo.
Ne oluyorsa o serselirer yüzünden oluyor zaten. Ama tanımadığın adama öyle haksızlık yapamazsın öyle bi lüksün yok, hatamı yakalasın yazsın sesimi çıkarmam cezamı paşa paşa çekerim. Ama bu serselirer sadece tofasa binmiyor ki arkadaş Smile Neyse bu konu uzar gider, inşallah şu çipli plakalar app olarak basılır kurtuluruz Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4