Tofas Team

Tam Versiyon: merkezi kilit
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
benim arabada merkezi kilit yok her kapıyı tek tek kilitliyorum. bizim burda sanayide 120 tl fiyat çektiler. netten 65 tl ye buldum sustalı anahtarlı falan linkinide veriyim bu linktekini alsam olur mu benim kapılar ayrı ayrı kitleniyor. birini kitleyince hepsi kitlenenden değil. bu linkteki olur mu?
http://bit.ly/1aCM43x

linkteki ürünün kalitesi nasıl? sizin tavsiyeniz hangi ürün?
evet bahsettiğiniz üründen Eğer el beceriniz var ise rahatlık ile kendiniz montaj yapabilirsiniz.zaten içerisinde klavuzu illaki olucaktır.Eğer işçiliği siz yapıcak iseniz ufak bir öenrim olucak arka kapıların kilitlerinide bol bol yağ kullanın mağlum arka kapılar fazla kullanılmadığından zor açılabiliyor.
arkadaşım elektrik bölümünde okuyor işçiliği güzeldir bagajıma swich koyup led bağladı bagajı açtığımda led yanıyor. işçiliği güzel anlar hele bide kurulum kılavuzu varsa kendimiz takarız. bizim burda 120 tl fiyat verdiler takacakları üründe büyük ihtimal dandik bişey olacak. hiç değilse güzel bişey alıyımda kendim takıyım diyorum. bu marka iyi mi veya önerdiğiniz marka var mı?
kardeşim merkezi kilit yerine alarm al hem kapılarında ki merkezi yi kullanırsın hemde alarmın olur.
ben de daha 2 gün önce değiştireyim dedim sonra alarm aldım kendim taktım şu an için bir problem yok
takmayı düşünürsen bağlantılarında yardımcı olurum..
zaten onlarda merkezi kilitin malzemesini 40 tl ye felan alıyordur gerisi işçilik parası yani.
aynen bizim burdakiler yolacak tavuk arıyolar. pionner deh-1550ub teyp hepsiburada.com dan 190 a aldım burda aynısını gördüm sordum 250 tl diyo.
Smile) hepsiburada.com çok iyi bir alışveriş sitesi hacı en iyisini yapmışsın oradan almakla