Tofas Team

Tam Versiyon: Jant'ı asit ile yenileme ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba.Liman'da çalışıyorum.Kamyoncuların jantlarına baktımda çok güzel derecede parlıyor.Geç karsısına saçlarını tara misali Smile Bende yapcam dedim sordum soruçturdum asit ile yapıyorlarmış.Şu an asit aldım bakalım yapcam aksam üzeri.Konu hakkında bilgisi olan varmı yanlış birşey yapıp kötü sonuçlar almayalım diyorum.Şimdiden teşekkürler.
sekerlı su duydum da asıt duymadım .. arabnın boyası ..lastıge değmesın dıkkat et ama yıne de dusun bı
ben bi ara tuz ruhunla yaptım parladı ama bijonun teki soldu Big Grin
İşte düşünüyorumda ne yapcam bilmiyorum kararsız kaldım hazır bugün boşken yapayım dedim ama önce danışıpta yapayım kötü sonuç almayım Smile Lastiğe deydirmemeye çalışçam ama kamyoncuların yaptıgı jantlar gerçekten mükemmel duruyor ufak bı kısmını deyeyıptemı yapsam acaba Huh
valla ben bimden yağçöz alıp onla siliyom çok güzel oluyo
Onlar yağı felan çıkartır bi kaç günlük temizliktir ama asit farklı birşey ondan olmazsa yandık Smile Bi arkadaşta tinerle yapıyormuş mesela onlar ap ayrı bi dünya asit ap ayrı ?
WD40 ile yapmıştım üzerindeki pası ve tartar şeklindeki bozulmaları solmaları çıkarmıştı parlatmıştı. Baya bir süre gitti öyle şimdi yine oldu ama gel gelelim şişesi pahalı diye almıyorum. Smile

Paralı mangels jantlarda denemiştik nikelaj janttı ama gri BBS'lerde nasıl sonuç verir bilmiyorum denemedim henüz Smile
bu video fikir verebilir belki paylasayım dedim...
Cola olayi iyimis Big Grin
O kadar pası çürüğü nasıl çıkartıyor ya.
Asitle yaptım çok zor oldu.Cola'nında özü asittir arkadaşlar unutmayın Cola'dan daha iyi yaptı.Fakat çok zor ellere zarar verme tekerleklere zarar verme jantlarımda ince uğraşlı.Cms40 lara güzel olur yada jantı söküp direk yapacaksın.Gerçekten işe yaradı asit ama cok zorlu ıs denemeyın derım yere doktugumde asiti 10 dk öyle köpürdü.