Tofas Team

Tam Versiyon: Sisleri bantla zenon yapma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selamun aleykum arkadaşlar forumda bayadır konu açmıyorum ve güzel bi işle geldim burada bi arkadaşımda var sisler zenon gibi hiç farkettirmiyo ama mavi transparan bantmış bende yapcam yapcam diyodum kısmet bugüne aldım ve yaptım.

Sisleri takınca sarılık vardı tekrar söktüm 2. katı yapıştırdım sonuç bu Smile

Fotolar

[Resim: shhcu.jpg]

[Resim: shhdq.jpg]

[Resim: shhfc.jpg]

[Resim: shhfy.jpg]

[Resim: shhj1.jpg]

[Resim: sj1hz.jpg]

[Resim: sj1h9.jpg]

[Resim: sj1hp.jpg]

[Resim: sj1gs.jpg]

Buda gündüz sisler kapalıyken Smile

[Resim: sjyqn.jpg]
bekliyoruz abi bende yaparım belki beyaz ampulün üstüne
merakla bekliyorum
Alttaki ampul xenon veya çakma beyaza yakın yanan ampulse fazla değişen olmuyor malesef çoğu rengi denedim bende . Ama altta xenon varsa istediğiniz renk yapıştırın o rengi alırsınız.
hayır altta orjinal ampül var Smile
Abi eline sağlık ama resim boyutları çok büyük pc çok fena kasıyo açılırken ayrıca neti kotalı olanlarıda düşünmek lazım boyutlarını en fazla 1024x726 dı sanırım yaparsan iyi olur.
Bu arada 8bin k xenon üstü sarı folyo çekince yeşil sarı arası karışık yanıyo diğer folyolar gündüz kötü durduğundan denemedim.
bn ilk sarı çekmiştim sonra bi arkadaş almıstı ondan aldım sarıları söktüm bünları cektim hiç birseye faydası yok yanmazken bile güzel durmuyor öle 2 durdu sonra tekrar sarı cektim sarı en iyisi tavsiye ederim
sonucu bekliyorum Smile
arabayı aldığım adam sis lambalarnı almış oraya uyduruk içi kırık kıytırık göstermelik sis koymuş içi açtım sıse gelen kablolar vardı fakat ampul yuvası yoktu bnde elimde beyaz led vardı bıraz oraya cektım yapıstırdım ve sonuc göstermelik oldu aydınlatmaya pek bi faydası yok

[Resim: shvlu.jpg]
Fotoları ekledim arkadaşlar
Sayfalar: 1 2 3