Tofas Team

Tam Versiyon: Arabayı Yaktık
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
İyi Günler Arkadaşlar Arkadaşımda 91 Model Kartal Var Benzin Kesicisi Bozukmuş Benzin Kesicisi Alıdık Değiştrik 20 Tl Benzin Aldık Yola Koyulduk Araba Benzinde Baya Zorlandı Geçmedi O Baya Bİ Dolaşıp Denedikten Sonra Kaymakamlık Binasının Önünde Kendi Kendine Stop Edip Alev Almaya Başladı Bunun Sebebi Nedir Buji , Fan Benzin Kesici Ve Daha Bİ Sürü Kablo Alev Aldı Yandı Sonra Arabanın Kabloları Değiştirerek Lpg De kullanmaya Devam Etiik Bu Alev Çıkmasının Sebebi Nedir ?
benzin hortumları patlamış olabilir

geçmş olsun kardeş
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardesım
(09.09.2013, 12:49)classing yazdı: [ -> ]benzin hortumları patlamış olabilir

geçmş olsun kardeş

Evet Araba Yanarken Uzaktan Baktığımda Arabanın Altında Benzin Akıyodu Ama Elektrik Aksamı Nasıl Öyle Yandı Anlamadım

Teşekür Ederim Arkadaşlar Sağolun
Bu şekilde benim araçta yandı bundan 4 sene önce benzin hortumları deforme oluyor çatlıyor benzin kaçırıyor aynı sorun 1 ay önce başıma geldi benzin kokusundan hemen farkettim borular çatlamış benzin damlatıyordu buna çok dikkat etmelisiniz motorun ısısından ve benzinde kullanmadığımız için borular çatlıyor
Aynn bnde aynı olayla karsılastım bnzın hortumu yıpranmış oluyo ufak catlaklardan kacırıyo sonra motorun sıcaklıgıyla alev alıyo bujı kab. far rulesi falan hep yanmıstı onunla gecmıs olsun.
Çok geçmiş olsun kardes aynı olay 4 5 sene önce benim basıma geldi son saniyede fark ettm yeni bi araç almıştım 95 spring araba hiç benzinde calışmamış bende uzun yola gtcektim geceden benzin alım nolur nolmaz dedim almaz olaydım doldurdum depoyu tam benzinlikten cıktım arabanın içi aşırı benzin koktu hemen inip kaputu actım baktım benzin hortumu catlamış ve benzin akıyodu allahtan motorum soguktu alev almadı arkadaşlar herkeze tavsiyem aracının benzin hortumlarını tek tek kontrol etsin ara sıra benzinle calıstırın araçlarınızı benzin gecmeyen hortum daha cabuk kuruyo ve catlıo sonrası kaçınılmaz o yüzden aman dikkat diyorum maldan öte canımızdan olmayalım.Herkese iyi aksamlar.
geçmiş olsun usta Frown
çok geçmiş olsun kardeşim benimde başıma geldi geçen sene gaz yok diye benzine geçtim ama 10 dk geçmeden arabayı benzin kokusu sardı çektim kenara bi baktım benzin hortumunun karbürotöre girenleri yerinden çıkmışmotora doğru püskürüyor. allahtan ilk başta fark ettim.

http://www.tofasteam.com/Konu-nerdeyse-yaniyoduk.html
Sayfalar: 1 2