Tofas Team

Tam Versiyon: cd calar oto teyibe mp3 player takma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar pioneer marka cd calar teyibim var lens arzılandı hata veriyor ve pahalıya tamir oluyor ilerde de aynı sorun olmayacağı belli değil arkasında aux girişi var fakat uygun kabloyu buldum calmadı buna benzer bir konu var ama resimler gözükmüyor nasıl yapabilirim..
Teybin ayarlarından aux seçeneğini aktif hale getir. Aux kablosuna usb değilde mp3 player veya telefon gibi bir şey bağlarsan ses gelir.

Yani anlayacağın teyp taktığının içindekini görmez sadece ordan gelen sesi aktarır aux ile.

Yaptırmak 50 lira civarı bir şey tutacaktır, onun yerine 50 daha koyar sadece USB olan modelinden Pioneer teyp alırsın. 100 lira civarı onlarda.
evet yapturmak 50 lira civarinda ses kalitesi cok guzel vaz gecemiyorumda bu mp3 koymayi deneyecegim olmadi dedigin gibi 100 tl ye alirim sifir yada 2 el alirim
Buyur burda aux yapmanın diğer konusu buda bana aittir.Resimlerden biri kopmuş onuda yukarı eklemiştim yani o silinmiş gözüken resimin aynısıdan var eskik değil.

http://www.tofasteam.com/Konu-ipbus-kablosundan-mp3-ipod-cikisi-yapmak-2869.html
cok tesekkur ederim kadireren eline saglik Smilevalla sizde olmasaniz hic biseye cozum bulamayacaz gidup sifirina para dokecez
Rica ederim , sende yaparsan resim çekip konu aç ileride benim resimlerde silinirse yeni üyeler senin konundan yararlanır Smile
teyp aux destekliyormu ki cd radio falan değişince aux seçeneği de geliyorsa bağlayabilirsin

ama bence hiç deneme ses kalitesi berbat
abi teypinin önünde aux çıkışı varsa git teknosaya yada başka yere aux kablosu al ben teknosadan 3 tl ye aldım
Auxda ses bence gayet iyi eski cihazlar ile berbat ama arkadaşın 130tl lik tableti takınca çokda güzel çalıyo radio gibi sesi cd ye göre fazla açmak gerekiyo ama bununda bi zararı yok , Nokıa n8 telefon ilede çok güzel ses var yani auxa bağladığınız cihazın çıkışı kaliteli ise sesde güzel oluyo.
(06.09.2013, 00:45)ö.sefa yazdı: [ -> ]arkadaşlar pioneer marka cd calar teyibim var lens arzılandı hata veriyor ve pahalıya tamir oluyor ilerde de aynı sorun olmayacağı belli değil arkasında aux girişi var fakat uygun kabloyu buldum calmadı buna benzer bir konu var ama resimler gözükmüyor nasıl yapabilirim..

Kardeşim sana yardımcı olabilirim bende bir arkadaşın sayesinde yaptım dün ögrendin teybın modelını söyle hemen yardımcı olayım. Benımkide cd çalar pioneer deh 30 mp sende modelini yaz hemen işini halledelim Big Grin
Sayfalar: 1 2