Tofas Team

Tam Versiyon: Honda crx delsol
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba.Bikaç gün önce bu aracın varlığından haberim oldu Smile s2000e benzerliğinden dolayı ve fiyatından dolayı baya bi kanım ısındı.siz ne düşünüyorsunuz bu araçlar hakkında alınır mı satılır mı.

[Resim: 133940467lxr.jpg]
Ben ılk defa gördüm valla Big Grin
Hondacılarda hastası olan çok, güzel bi araç ama temizini bulman gerek, civic si ler gibi bununda temizini bulmak biraz uğraştırır.
Ben de 2-3 gun once kesfettım valla ali abı cok hosuma gıttı bıkac alternatıf buldum bakalım.

Kadır bıkac tane motoru sıfır yapılmıs buldum ama bakalım
Sislerin yeri çok saçma olmuş onları tampona köşelere indirmek lazım ama güzel arabaymış tip olarak
mustafa abi orjinal şekli bu ama tampona indirenlerde var.yalnız aklıma takıldı tampona indirenler diğer sislerin yerini nasıl kapatıyorlar.

[Resim: 5000inciu9186261.jpg]
Orjinalde de sisler farın yanında tamponda farklı tampon takınca kapabilirsin eski yerleri

Biraz önce araştırma yaptım kronik sorunları felan var hastası değilsen bunlarla uğraşmak seni sıkar , yan camlar , bagaj ve tavan fitillerinden su alıyomus , frenler vasatın altında deniyo birisi sırf bu yüzden kazasız del sol yok diyo , abs ışığı yakması kronikmiş çoğunda oluyomus , süspansiyonu sertmiş bunun için kötü kullanılanların içinde tıkırtılar oluyomus tabi bu sorunu çözebiiyomusun vs vs
Güzel yanları 2 kişilik cabrio , görünümü güzel , vti motor var 160hp (150 olanıda varmış 160lık al)
aynen cam sorunu konuşuluyodu hondacıların forumda.bi araç buldum fitilleri değişecek yazıyodu bu ne kadar bi masraf açar bilemedim.abs ve suspansıyon benım ıcın mıde bulantısı olur.bı de vtech acmama sorunu yapıyomus falan dıyolardı.

bunların hepsı bı yana bu vıdeoyu ızleyınce çamurdan olsun dıyıp canım ıstedı be Smile

http://www.youtube.com/watch?v=RiMdl7ZqgqI
Bence fitillerden su almayan bi del sol bulmaya bak bu başka bi forumda sıfırdan del sol toplayan kişinin bi yorumu , tr de yok sanırım bu fitil o usa honda servisinden almış belki ebayda daha uygundur.

(Sırada DEL SOL un can damarı en önemli parçası komple tavan fitilleri var Smile Bunlar rakam olarakta baya zorladı açıkcası 2 set sıfır jant-lastik parası Smile

Amerika dan yola çıkan son kargom da elime ulaştı. USA de ki Honda yetkili servisinden alınan komple sıfır OEM Del Sol tavan fitilleri (ön + arka + yan fitiller) ile Del Sol un en hassas noktasını da sıfırlamış oldum çok şükür. Del Sol almadan önce hep diyordum bir gün Del Sol alırsam mutlaka tavan fitillerini sıfır alırım diye öyle de yaptım Allah ıma çok şükür tertemiz olsun istedim. Aslında üzerinde ki fitillerde de bir sorun yoktu fakat almayı kafaya koymuşken ve bu kadar uğraşmışken o da sıfır mis gibi olsun istedim Smile)
bende yeni gördüm Big Grin
Sayfalar: 1 2