Tofas Team

Tam Versiyon: kural 1 kural yok
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
manisa salihli [Resim: 1CqGu99.jpg]
Saglam olmus aracta canlı ehliyeti alayım bi bulusma yapalım Smile
Yazının mesajı güzel olmuş efendim ama yanlış anlamazsanız aracın arka kısmı çok kalabalık duruyor Confused yazılar stickerler falan. camdaki yazı hariç her türlü şeyi sökseniz, stopları karartsanız ya da kırmızı yapsanız, tampona en azından ayakkabı boyası atsanız nasıl olur acaba? bu arada imzanızdaki resme baktıktan sonra biraz daha alçalsa nasıl olur diyorum tabi yollarınız müsaitse.
Manisa yolları müsayit fakat köyleri musayit degil Smile
Serkan abiye +1
(31.08.2013, 10:58)B.TT.L yazdı: [ -> ]Yazının mesajı güzel olmuş efendim ama yanlış anlamazsanız aracın arka kısmı çok kalabalık duruyor Confused yazılar stickerler falan. camdaki yazı hariç her türlü şeyi sökseniz, stopları karartsanız ya da kırmızı yapsanız, tampona en azından ayakkabı boyası atsanız nasıl olur acaba? bu arada imzanızdaki resme baktıktan sonra biraz daha alçalsa nasıl olur diyorum tabi yollarınız müsaitse.

serkan kardesım sa plakalı arac benım degıl ımzamdakı arac ıle aynı renk oldugu ıcın karıstı ımzamdakı arac dedıgın gıbı bıraz basmak ıstıyo ama benım aıle kalabalık oldugu ıcın surtme yapar dıye cekınıyorum

tabı bulusalım ızzet hatta toplu bır bulusma duzenlıyelım hafta sonu ok
Abi 2 hafta içinde yapalım bi bulusma ben bugun sana baktım yenicami tarafında göremedim yoksa ugrardım yanıa
izmir de idim kardesim bugun geldi yeni geldim