Tofas Team

Tam Versiyon: benim son makina 3. tofaşk ım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[img][Resim: 6990Fotograf0336.jpg][/img]

[Resim: 7101Fotograf0337.jpg]

[Resim: 7709Fotograf0339.jpg]

[Resim: 6851Fotograf0341.jpg]

[Resim: 282Fotograf0342.jpg]

[Resim: 1876Fotograf0335.jpg]



ARKADAŞLAR TOFAŞK IM 94 MODEL ORJİNAL MALUM YAŞI İTİBARİYLE LOCAL BOYALAR MEVCUT DEĞİŞENİ YOK. ÖN TAMPON SİLECEKLER VE YAN AYNALARI HARİCİ. YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. JANT KARLIK VS ÖNERİLERİ OLAN OLURSA DA SEVİNİRİM.
Etiket candırr Smile Allah kaza bela vermesin.
Bana kalırsa jantı karlığı boşver iki tane eski tip ayna alıp o şekilde binmeye devam et Smile Böyle çok daha iyi duruyor Tofaşlar.
Aminnn Zafer kardeşim Rabbim kimseye kaza bela vermesin.

Zaten bu aynalara hiç ama hiç ısınamadım en kısa zamanda kendi orjinal aynasını takacağım kardeşim. Ama jant olsa mı diye düşünmüyor değilim. Bakalım başka öneri gelecek mi??
Orjinal eski tip aynaları da dün taktım 10 numara oldu. Sadece dış kapak kısımlarını beyaza boyatmak kaldı.

falcon-87

Serdar abi, Maşallah araba çok güzel, diri ve ok gibi duruyor. ALLAH sana ve tüm abilerime, kardeşlerime kaza bela vermesin.ayna olarak böyle arabaya bu ayna yakışır,
[Resim: tl9zw.jpg]
[Resim: tlb0c.jpg]
birde camları yeşil gölge olabilir ve de bu jantların iyi olacağını düşünüyorum.
[Resim: tlb4z.jpg] bu cam iyi durur.
[Resim: tlb47.jpg]
[Resim: tlb4n.jpg]
[Resim: tlb5h.jpg]
[Resim: tlb6l.jpg]
[Resim: tlb73.jpg]
[Resim: tlb87.jpg]
[Resim: tlbcc.jpg]:cool
arabanın ön panjuru cok iyi bunlardan arıyorum orjinalinden satın aldıysan nerden aldığını söylermisin.
hayırlı olsun Wink
abi aynları,arkadaki kırmızı şeyi,panjurdaki bayrakla öteki simgeyi sök 8,5a9,5 yada 9a10 15inç bbs at al bi liralık çiğdem tüm gün seyret Wink
Amin kardeşlerim arkadaşlarım Rabbim kimseye kaza bela vermeden araç kullanmayı nasip etsin. Panjur orjinal Doğan panjuru elektrikçi ustadan para vermeden beleşe aldım Smile sitedeki fotolar eski aynalar ve yeni panjuru takmadım daha. Aynaların arkalarını ve panjurun en üstündeki 2 çıtayı beyaza boyatmak gibi niyetim var bakalım kaç para isteyecekler. Mercedes aynasını bende bir ara kafaya taktım ama içerden ayarlanmıyor sandım. O aynanın çifti ne kadar Ahmet kardeşim? Aracın camları orjinal siyah yeşil cam iyi olur ama bütçe. Jantlara gelince de kafamda tırnaklı teneke jant var benim jantlarda patlak çatlak ezilme kaynak vs. yok muayeneden önce tanesine 20 TL verip düzelttirip balanslarını yaptırdım. Sitemizde yada çevrenizde tırnaklı jant satan olursa bunlarla takasa girebilir yada fiyatı uygunsa nakit alabilirim. Fikirleriniz için hepinize tşk ederim.
Sayfalar: 1 2