Tofas Team

Tam Versiyon: Gösterge Işıklandırması.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Gösterge ışıklarına önerebileceginiz canlı aydınlatan ampülleri bekliyorm birde 180 km devir saatli kadran bulacagım bi yer Smile birde bu ibreleri nasıl sökecegiz slx gibi direk sökülmüyor sanırım.
Ben şerit led koydum çok daha iyi oldu. Ampulleri değiştirince bazı bölgelerde gölgeler kalıyor. Yine kalın bir kağıda baskı alıp aluminyum plakaların yerine koyarsanız imzamdaki gibi bir göstergeniz olur.
(20.08.2013, 11:37)koug yazdı: [ -> ]Ben şerit led koydum çok daha iyi oldu. Ampulleri değiştirince bazı bölgelerde gölgeler kalıyor. Yine kalın bir kağıda baskı alıp aluminyum plakaların yerine koyarsanız imzamdaki gibi bir göstergeniz olur.

sıcaktan erimezmi reklamcıdan aldıgımız baskı ? şerit led koyuyormda alt taraf gözükmüyor orjinalde.
konu güncel bu göstergenin kendi kadranlarını söksem reklamcıda taratsam iş görürmü ? nasıl olur ?
tofaşa buna benzer bi gösterge olsaaaa offfff cok cikssssss olur valla Smile
[Resim: gsterges.jpg]
cok arastirdim ama bir sonuc yok malesef .olsa super olurdu

adanadami ne bi firma varmis ama oda muallakta kimdir nedir kaca satar bilgi yok
biraz uğraş sonucu kendi yaptıklarım Smile
[img][Resim: ssjp5.jpg][/img]

[img][Resim: ssjpk.jpg][/img]

[img][Resim: ssjpr.jpg][/img]

[img][Resim: ssjq2.jpg][/img]
ben okadar araştırdım en son mustafa abinin yaptıkları vardı onlarda güneşten erimiş Frown eger olsa cok güzel olur hiç biyerde yok bu kadranlardan
ben o kadranlardan buldum bi ara almamıstım ozamanlar 200 tl felandı. şimdi ilanlarda yok. gösterge olarakda ledli sistem yaptım bütün rakamlar aydınlandı yarın resim atarım.
Arkadaşlar indiglo göstergeler ile alakalı araştırma yapıyorum ve sonuç sıfır kuş serisi için ama başka bir yolu var bir bilgiye ihtiyacım var orjinal kilometre ve diger göstergeleri alttan ışıklandırsak kadranın ile montaj yapıldığı gövdenin arası ne kadar tölere edilebilinir ve ışığı kadranın arkasına yerleştirirsek rakamlar ışık geçirir mi ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11