Tofas Team

Tam Versiyon: Muayene hikayesi..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bir hafta öncesinden bu sabah 8.30'a Ankara İstanbul Yolu Tüv den randevumuzu aldık. Ücretimi ödedim ve sırada bekliyorum.Araç muayeneye girecek diyerekten ustama tüm kontrolleri yaptırtmıştım. Tek kusurun amortisörler patlak dedi ama geçersin dediği için pek sallamadım açıkcası.

Araca baktılar, ettiler ve iki tane ağır kusur buldular.

1)Park lambasının biri yanmıyor.(Soketi çıkmış hemen orda taktım)
2)El freni düzgün tutmuyor.

El freninin düzgün tutmaması imkansız gibi birşey. Çünkü 2 ay önce kampanalar açıldı bakımları yapıldı ve el freninin teli v.s. komple değişti.

Tabi ben bir sinirle ustama gittim senin yapacağın işin.... diyerekten epey bi saydırdım. Araca bindi etti ''Muayeneden geçmemesi imkansız''dedi. Geçmiyor işte kardeşim düzgün yap hadi tekrar gideceğim dedim. Birşey yapmamıza gerek yok sen direk git başka tüv çalışanı baksın geçer dedi. Geçmezse sonraki muayene parasını ben vereceğim dedi.

Sırf ustamı g.t etmek için muayeneye tekrar gittim. Bu sefer başka bir görevli araçla ilgilendi. Freni kontrol etmek için tekrar alete soktular ve bu sefer aracım muayeneden geçti..

Şimdi sormak istiyorum bu ne demek oluyor? Bir görevliye göre araç ağır kusurlu ama diğerine göre kusursuz. Bu herifler mi bizim aracımızı kontrol edecek?
hangi muane istasyonu ivdeikse ordakiler öle i**eliğine yapıyolar bu arada buluşma düzenlicez koug ankarada gelırmısın =
yiğit önce yeni muaynen hayırlı olsun kardeşim. anlattığın konu hakkında seninle aynı fikirdeyim ve bana göre bu sadece arabalarımızın markasından dolayı. tofaşı seven var sevmiyen var eğerki sevmiyen birine denk geldiysen o elfreni tutsada tutmaz ve bunu kanıtlayamazsın.görevli tutmasını istemiyosa 1 diş çeker lastikler döner elfreni tutmadı diye gönderir seni zor bişey değil.
valla tüvdekilere adını sorsan kendi adlarını bilmezler o derece dengesiz insanlar olmayan şeylerin lastiği eski diye kusur yazıyorlar komple boyanmış kısma korozyonlu diğe kusur yazıyorlar normaldir aslında ordakilerinde göz muayenesine gitmeleri gerek diye düşünüyorum Dodgy
Şimdi ağzımı bozmak istemiyorum o tüvdekiler tam süzme ...... artık boşluğu neyle doldurursanız Angry birisinin hafif kusur bile yazmadığı yere yakınlıktan bu sene muayneden kaldım ben. özellikle tofaşlara düşmanlar trafik polislerinin olduğu gibi. Bırakın bizim arabalarımızı sıfır acenteden çıkmış araçlara kusur bulmayı başaran memurlar onlar. Söylenecek çok şey var da neyse. . .
sonuna kadar katılıyorum Dodgy
aynen bırazda vıcdanına kalmıs bırsey ıstese herturlu pıslık cıkarır ama cıkışta kapıda beklerım onu