Tofas Team

Tam Versiyon: Ankara Toplantı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Tofasteam ailesi ankarada buluşalım bir ara gelmek isteyen kesin bilgi versin ona göre güzel bir buluşma tanışma piknik organizasyon yapalım profosyonel foto çekimleri ve başka sitelerden arkadaşlarıda çagıracagız ama TOFASTEAM temsil etcek biraz daha arkadaş lazım varmı bize yardımcı olcak tofasteamci ?
Ankara'nın nersinde olcak bulusma geliriz tabi şehir dısında olmayacaksa
Neden Olmasın Wink
Olabili , Günü ve saati belirlensin duruma göre 1 gün önceden gelip gelemeyeceğimi yazarım.
Olur aslında
polis felan rahatsız etmiyek yalnız benim araç yok yaş 17 Smile biri beni arabaya alabilirse mekana gideriz polis rahatsız etmiyecek felan aklımda 1 / kaç yer var ama sizin bildiğiniz yer varmı ? bu arada başka siteden ve sayfalardan her türlü araç ve başka kişiler çagırallımmı buna siz karar verin ? birde sakıncası başka siteden arkadaşlar abiler vb kişiler gelince işte yok şöyle yok böle lafı oluo kavga çıkıo + bmwler gelcek isde tofasa binilirmi fln lafı olcak SİZCE tofasteam olarakmı takılalık az ama öz yoksa nerde çokluk orda bokluk öle mi yapak abilerim ?
Bizde buluşmuştuk TDA,VUL ve ben EG bir zamanlar ama hava soğuk olduğundan 3 kişi geldi umarım sizde böyle olmaz
umarız abi senide bekleriz ?
inşallah ama artık benim tofaşım yok Confused ama şöle yapabiliriz benim arbaayı ortanıza alıp foto çekip resmin üzerinede bize atar yapmışsın gibisinden yazabilirsiniz Big Grin
gardaş mavi göle gelin bekleriz Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4