Muhammed TAŞ
Araç Kaplama Fiyatları - Seramik , PPF , Folyo Kaplama
1
22
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Muhammed TAŞ Yönetim
Site Kurucusu

  • Konular91
  • Mesajlar353

  • İsim: Muhammed
    Şehir: Ankara
    Yaşınız: 30
    Araç Serisi: Şahin
    Model Yılı: 1994
  • Rep puanı 3
Araç kaplamaları günümüz de oldukça sevilen popüler uygulamalar arasında yer almaktadır. Birçok kaplama çeşidi mevcuttur ve bunların hepsinin farklı uygulanışları ve farklı korumaları vardır. Günümüz de en çok tercih edilen kaplama çeşitleri arasında, PPF kaplama, Seramik kaplama ve Folyo kaplamalar yer almaktadır. Bunların birkaçı estetik görünüm için yapılırken, birkaçı da hem boyanın korunması hem de çizilmelere karşı koruma sağlamasından dolayı tercih edilmektedir.
Araç Kaplama Ücretleri

Araç kaplamaları oldukça uzmanlık ve titizlik gerektiren işler arasında yer alır. Kaplama yaptırmadan önce her daim internet ve sosyal medya üzerinden usta araştırması yapmalı ve aklınıza yatan firmalar ile iş birliği yapmalısınız.  Günümüz de en çok tercih edilen kaplama çeşitlerini ve fiyatlarını konunun devamında bulabilirsiniz.

Bu konuya da göz atabilirsin.
Polyurea Araç Kaplama Fiyatları

Folyo Kaplama Nedir? Fiyatları Ne kadar? 


Folyo kaplamaları genellikle estetik amaçlı yapılan popüler uygulamalar arasında yer alır. Günümüzde her 10 araçtan 2 sinde folyo kaplama olduğunu görebiliriz. Folyo kaplamaları her renkte ve desende yapılabilmektedir. Kullanıcı istediği desenleri ve renkleri belirlemektedir. İşini profesyonel yapan birçok kaplama firmasında çok gelişmiş kataloglar yer almaktadır. Bu kataloglarda yüzlerce renk ve desen seçenekleri sunulmaktadır. Bu sayede araç kullanıcıları kararsız kalmıyor ve seçimi kısa sürede yapmaktadırlar. Folyo kaplamaları kullanıcıya özelde yapılmaktadır. Siz hayalinizde ki tasarımı kaplama atölyesinde anlattıktan sonra, isteğinize göre bir planlama yapılıyor ve size sunuluyor. Bu sayede kimsede olmayan kaplama uygulamasını da araçlarınıza özel olarak yaptırabilirsiniz.
Folyo Kaplama Ücretleri

2024 Folyo Kaplama Fiyatları Ne Kadar


2024 yılı güncel kaplama fiyatlarını bazı modeller için bir araya getirdik. Forumumuza üye olarak, konu altından marka ve model belirterek güncel kaplama fiyatlarını edinebilirsiniz.
Araç tavan kaplama 2500 TL
BMW M5 komple mat kaplama fiyatı36.500 TL
AUDİ A4, A6 siyah kaplama fiyatı30.000 TL
Peugeot 206 komple kaplama fiyatı22.000 TL
Jeep Wrangler Rubicon komple kaplama fiyatı41.000 TL
Seat Leon komple mat kaplama fiyatı32.000 TL
Araç komple folyo kaplama fiyatları19.000 TL
Araç kaput kaplama fiyatları2500 TL
Fiat Egea Mavi Kaplama fiyatı25.500 TL
Lada Niva Komple kaplama fiyatı17.500 TL
Mercedes G Serisi Komple haki yeşil kaplama 48.000 TL
Komple Kamuflaj Kaplama Fiyatları27.000 TL
Seat Komple Mat Siyah Kaplama fiyatı27.000 TL

Ülkemizde en popüler folyo kaplamaları arasında nardo gri kaplama yer alır. Özellikle son yıllarda popülerliğini daha da artıran nardo gri kaplama çeşitlerini birçok araçta görmekteyiz. Nardo gri komple kaplama fiyatları ise ortalama olarka 25 bin liradan başlamaktadır. Araç büyüklüğüne ve folyo kalitesine göre bu fiyatlar değişiklik gösterecektir.

Bukalemun kaplama da aynı şekilde popüler bir üründür. Bukalemun kaplamaları genellikle momdifiye edilmiş araçlarda, fuar gösteri araçlarında ve diğer modifiye tutkunlarında görmekteyiz. Bu gibi uygulamaları sadece profesyonel firmalar yapmaktadır.


PPF Kaplama Nedir? Fiyatları Ne Kadar


PPF kaplamaları, araç boyasını korumak üzere yapılan uygulamadır. PPF kaplama sayesinde araç üzerindeki boya uzun süreli korunur ve çizilmelere karşı oldukça dayanıklılık ve koruma sağlar. PPF kaplama türü genellikle araç güvenliği için yapılan uygulamaların başında gelir. PPF kaplama avantajları oldukça fazladır. Aracınızın boyası uzun yıllar korunacak ve çizilmeleri artık unutacaksınız.

PPF Kaplama Fiyatları Ne Kadar


Araç Kaplama Ücretleri

PPF kaplama fiyatlarını alttaki tabloda görebilirsiniz. Lokal ve tam kaplama olmak üzere fiyatlara ayrılmıştır.

5 Yıl Garantili PPF Kaplama5.200 TL
7 Yıl Garantili PPF Kaplama 6.500 TL
7 Yıl Garantili PPF Kaplama Kaput ve Çamurluk Şeffaf Kaplama18.000 TL
5 YIL Garantili PPF Kaplama Tüm Araç Şeffaf Kaplama (A,B VE C SINIFI): 33.000 TL
7 YIL Garantili PPF Kaplama Tüm Araç Şeffaf Kaplama (D,E SINIFI VE SUV)55.000 TL

Seramik Kaplama Nedir? Fiyatları Ne Kadar?


Seramik kaplamalar araçlar için oldukça önemli bir konudur. Araçlarına değer veren titiz kullanıcılar, yeni araç alırken ilk gidecekleri yer genellikle seramik kaplama firmalarıdır. Seramik kaplamalar araç boyasını koruyan bir uygulamadır. Oldukça uzun ömürlüdür ve fiyatları da birçok kaplama çeşidine göre daha uygundur. Seramik kaplamalar oldukça uzun ömürlüdür. Ürünlerin sertlik dereceleri mevcuttur. 3 yıldan 7 yıla kadar dayanıklılık sağlayan bir uygulama türüdür. Seramik kaplama yapılmadan önce, araç tamamen temizleniyor ve yapım için hazırlıklara başlanıyor. Bu gibi işlerde seçtiğiniz firmanın profesyonel olması, uzun ömürlülük açısından çok iyi olacaktır. En iyi seramik kaplama markalarını araştırarak sizlerde araçlarınızı kaplatabilirsiniz. Piyasa da birçok seramik kaplama markası yer almakta ve bunları yapan birkaç profesyonel firma yer almaktadır.

2024 Seramik Kaplama Fiyatları Ne Kadar


Aşağıda birçok firmanın seramik kaplama fiyatları yer almaktadır. En güncel fiyat bilgileri için firmalar ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
İŞLEMFİYATI
Temax oto seramik kaplama fiyatı3,550 TL – 5,500 TL
Detoks oto kaplama firması seramik işlemi3,800 TL – 5,400 TL
BYZ Otomotiv seramik kaplama fiyatı3,520 TL – 5,350 TL
CarWax seramik kaplaması fiyat3,850 TL – 5,200 TL
Oto King İzmir araç kaplama fiyatları2,500 TL – 5,900 TL
3M en ucuz seramik kaplama ücreti2,900 TL – 5,600 TL
Ziebart oto seramik kaplamaları fiyatı4,230 TL – 8,000 TL

Kaplama Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler


Araç Kaplama
Kaplama yaptırmak oldukça maliyetli ve süreç gerektiren bir iş dalıdır. Bu gibi araca estetik katan uygulamalarda, profesyoneller ile çalışmak gerekmektedir. İşini bilen, yaptığı işe değer veren firmalar ile anlaşarak kaplama işi verilmelidir. Günümüzde isim yapmış, yaptığı işe önem veren ve aynı zamanda binlerce kullanıcı yorumu olan çok kaliteli firmalar mevcuttur. Kısa bir araştırma ile bu firmaları bulabilir ve hemen iletişime geçebilirsiniz.

Araç Kaplama kaç saat sürer?


Araç kaplamaları süreç isteyen işler arasında yer alır. Kaplama çeşidi ne kadar detaylıysa, araç hat çizgileri ne kadar detaylıysa işin süresi belirli oranda uzayacaktır. Kimi araç modellerinin çizgileri çok zorlu olduğundan dolayı işler uzun sürmekte ve 15 güne kadar çıkabilmektedir. Ayrıca kaplama firmasının yoğunluğu da işin durumuna yön verecektir. Bu yüzden aracınızı teslim etmeden önce detaylıca süre ve fiyat bilgilerini konuşmanız gerekmektedir.

Araç Kaplama Ömrü Ne Kadar? Kaç Yıl Dayanır?


Araç kaplamaları marka marka listelenmektedir. Kaliteli markaları tercih ettiğiniz zaman kaplama ömrü 10 yıla kadar çıkabilmektedir. Uygun fiyatlı ekonomik kaplama çeşitlerinin de ömürleri 5 yıla kadar çıkabilmektedir.
Web Tasarım  - Reklam Danışmanlığı
İnstagram: DoğayaKaçanAdam
TofasTeam.com 
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Emrullah3174 TofasTeam Üye
TofasTeam Üye

  • Konular43
  • Mesajlar1,362

  • İsim: Emrullah
    Şehir: Hatay
    Yaşınız: 24
    Araç Serisi: Doğan SLX
    Model Yılı: 1994
Opel Astra h hatchback kasa aracımı nardo gri kaplamayı düşünüyorum onun fiyatı ne çıkar kaportalik işleri de var ama